Informatie over corona

Nog geen wijzigingen protocollen

Update 28 april 2021

Vanaf vandaag, 28 april, worden een paar versoepelingen ingevoerd. Wij hebben van onze beroepsvereniging KNV nog geen wijzigingen doorgekregen voor het vervoer.

Alle protocollen gelden dus nog steeds. De laatste wijziging in het vervoer van Trevvel Samen en Dagbesteding geldt ook nog steeds:

Als u tot de corona-risicogroep behoort, adviseren wij u te reizen als dit voor u absoluut noodzakelijk is. Als u reist, dient u bovendien een medisch mondkapje te dragen tijdens de rit.

Komen er nieuwe wijzigingen in de protocollen? Dan laten wij dit weer zo spoedig mogelijk weten!

Onze protocollen

Wij brengen u gratis naar uw vaccinatie!

Het gaat goed met ons vaccinatievervoer! We rijden veel ritten naar de verschillende priklocaties in de stad. Momenteel maken we honderden vaccinatieritten per week! Hier zijn we erg trots op.

Heeft u vervoer nodig naar uw vaccinatie? Wij brengen u gratis naar de priklocatie en weer terug naar huis.

Lees hier meer!

Wel of niet meerijden met Trevvel? Gebruik de beslisboom!

Twijfelt u of u mag meerijden met Trevvel Samen of naar de dagbesteding? Misschien heeft u gezondheidsklachten? Of bent u in aanraking gekomen met iemand anders met klachten?

Dankzij onze beslisboom weet u snel of u met een gerust hart kunt meerijden met Trevvel. Of dat het beter is om nog even te wachten.

Download hier de beslisboom.

N.B. Deze beslisboom wordt gewijzigd zodra er veranderingen zijn in de richtlijnen van het RIVM. Houdt u daarom goed de website in de gaten voor de laatste versie.

Onze coronadiensten

Net als bij de eerste golf, kan Rotterdam er bij de tweede golf op rekenen dat Trevvel klaarstaat voor Rotterdam en haar inwoners. Wij vinden het vanzelfsprekend om bij te dragen aan de bestrijding van dit virus. Wij staan voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom vindt u hier wederom onze coronadiensten.

Al onze coronadiensten zijn kosteloos!

Wij staan ook open voor het bijdragen in nieuwe crisisbestrijdende initiatieven.