Informatie op het gebied van corona

Corona-update 3 november: wij rijden gewoon!

Het kabinet heeft weer de coronamaatregelen aangescherpt.

Op dit moment veranderen wij nog steeds niks in onze dienstverlening. Wij laten de keuze aan u of u een reis noodzakelijk vindt of niet.

We volgen de richtlijnen vanuit het KNV en houden de regionale ontwikkelingen in de gaten. Als het nodig is, treffen wij maatregelen. Wij houden u op de hoogte bij veranderingen!

Hieronder vindt u nogmaals onze protocollen:

Protocol Trevvel Samen

Protocol Dagbesteding & Robedrijf

Protocol leerlingenvervoer

Trevvel_Protocollen reminder

Wel of niet meerijden met Trevvel? Gebruik de beslisboom!

Twijfelt u of u mag meerijden met Trevvel Samen of naar de dagbesteding? Misschien heeft u gezondheidsklachten? Of bent u in aanraking gekomen met iemand anders met klachten?

Dankzij onze beslisboom weet u snel of u met een gerust hart kunt meerijden met Trevvel. Of dat het beter is om nog even te wachten.

Download hier de beslisboom.

N.B. Deze beslisboom wordt gewijzigd zodra er veranderingen zijn in de richtlijnen van het RIVM. Houdt u daarom goed de website in de gaten voor de laatste versie.

Onze coronadiensten

Net als bij de eerste golf, kan Rotterdam er bij de tweede golf op rekenen dat Trevvel klaarstaat voor Rotterdam en haar inwoners. Wij vinden het vanzelfsprekend om bij te dragen aan de bestrijding van dit virus. Wij staan voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom vindt u hier wederom onze coronadiensten.

Al onze coronadiensten zijn kosteloos!

Wij staan ook open voor het bijdragen in nieuwe crisisbestrijdende initiatieven.