Informatie over corona

Versoepeling Trevvel Samen: meer mensen in de voertuigen

Update 14 juni 2021

Vanaf vandaag, maandag 24 juni, worden er wat versoepelingen ingevoerd. Dit is door onze beroepsvereniging besloten naar aanleiding van een advies van het OMT.

De versoepeling gaan over de bezetting in de voertuigen. De bezetting mag worden uitgebreid naar tweederde van het maximale aantal passagiers.

Dat wil zeggen:

  • De plaats naast de chauffeur mag niet ingenomen worden
  • Per bank of rij stoelen mogen 2 passagiers plaatsnemen, met een lege plek tussen hen in

De huidige eis is dat er maximaal 1 persoon per rij stoelen of per bank mag zitten. Bovendien mogen personen niet recht achter elkaar plaatsnemen. Deze eis wordt dus losgelaten.

Alle protocollen gelden verder nog steeds, zoals het dragen van een mondkapje. En natuurlijk blijft u nog gewoon thuis wanneer u klachten heeft.

Komen er nieuwe wijzigingen in de protocollen? Dan laten wij dit uiteraard weer zo spoedig mogelijk weten!

Onze protocollen

Wij brengen u gratis naar uw vaccinatie!

Het gaat goed met ons vaccinatievervoer! We rijden veel ritten naar de verschillende priklocaties in de stad. Momenteel maken we honderden vaccinatieritten per week! Hier zijn we erg trots op.

Heeft u vervoer nodig naar uw vaccinatie? Wij brengen u gratis naar de priklocatie en weer terug naar huis.

Lees hier meer!

Wel of niet meerijden met Trevvel? Gebruik de beslisboom!

Twijfelt u of u mag meerijden met Trevvel Samen of naar de dagbesteding? Misschien heeft u gezondheidsklachten? Of bent u in aanraking gekomen met iemand anders met klachten?

Dankzij onze beslisboom weet u snel of u met een gerust hart kunt meerijden met Trevvel. Of dat het beter is om nog even te wachten.

Download hier de beslisboom.

N.B. Deze beslisboom wordt gewijzigd zodra er veranderingen zijn in de richtlijnen van het RIVM. Houdt u daarom goed de website in de gaten voor de laatste versie.

Onze coronadiensten

Net als bij de eerste golf, kan Rotterdam er bij de tweede golf op rekenen dat Trevvel klaarstaat voor Rotterdam en haar inwoners. Wij vinden het vanzelfsprekend om bij te dragen aan de bestrijding van dit virus. Wij staan voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom vindt u hier wederom onze coronadiensten.

Al onze coronadiensten zijn kosteloos!

Wij staan ook open voor het bijdragen in nieuwe crisisbestrijdende initiatieven.