Informatie over corona

Het laatste coronanieuws

Update 2 mei 2022

Alle coronaprotocollen komen te vervallen. Er zijn dus geen beperkingen meer in het vervoer. De enige regel die wij hanteren is dat wij géén klanten met corona vervoeren.

Natuurlijk bent u vrij om een mondkapje te blijven dragen in de voertuigen.

Als het virus weer toeneemt, pakken wij de protocollen direct weer op!

Wij brengen u gratis naar uw vaccinatie!

Het gaat goed met ons vaccinatievervoer! We rijden veel ritten naar de verschillende priklocaties in de stad. Hier zijn we erg trots op!

Heeft u vervoer nodig naar uw vaccinatie? Wij brengen u gratis naar de priklocatie en weer terug naar huis in de volgende gevallen:

  • Wanneer klanten of niet-klanten zich zonder afspraak willen laten vaccineren.
  • Wanneer klanten of niet-klanten een oproep hebben gekregen om zich te laten vaccineren. Bijvoorbeeld bij de boosterprik.

Wij brengen u in speciale gevallen naar testlocaties

Wij vervoeren klanten en niet-klanten in speciale gevallen naar testlocaties. Vanwege besmettingsgevaar kan iemand die mogelijk besmet is namelijk niet op een normale manier vervoerd worden. Voor dit vervoer is ons ‘coronavervoer’ nodig. Dat houdt in dat de chauffeurs beschermende kleding dragen en extra hygiënemaatregelen nemen.

Hieronder vindt u de voorwaarden voor ons vervoer naar testlocaties:

  • Wij rijden alleen mensen die zelf niet naar een testlocatie kunnen komen.
  • Ons vervoer naar een testlocatie kan daarom alléén als de testafspraak is gemaakt door de arts, het ziekenhuis of de zorginstelling. Dit vervoer is gratis, voor zowel klanten als niet-klanten
  • Wij rijden géén ritten naar testlocaties wanneer u de afspraak zelf heeft gemaakt of wanneer u zich zonder afspraak wilt laten testen. Dit in verband met bestemmingsgevaar.

Onze coronadiensten

Hier vindt u al onze coronadiensten nog een keer op een rijtje.