Vacature Chauffeur Trevvel Route en/of Leerlingenvervoer

Voor de uitvoering van het route- en of leerlingenvervoer in de gemeente Rotterdam voor het volgende schooljaar zoeken wij gemotiveerde chauffeurs.

Over de functie

Als taxichauffeur binnen dit vervoer rijd je dagelijks, zowel in de ochtend als in de middag, een route met vaste klanten. Hierdoor bouw je een band op met zowel de klant, diens ouders en met de scholen en/of instellingen.

Het werk is een belangrijke schakel tussen de beschermde omgeving thuis en de beschermde omgeving op school of bij dagbestedingscentra.

Het betreft een parttime functie tussen de 10 en 15 uur per week (circa 2 tot 3 uur per dag).

De werktijden zijn tussen 7:00 en 9:00 uur en 15:00 en 17:00 uur (gebroken diensten).

Trevvel_Route en LLV_chauffeurs_gezocht

Functie-eisen

Omdat je te maken hebt met een kwetsbare groep is het van belang dat je je goed kunt inleven in de klant. Daarnaast dien je minimaal 3 jaar in het bezit te zijn van rijbewijs B.

Wij nodigen zowel geïnteresseerden reeds in bezit van een taxipas, als geïnteresseerden zonder taxipas, uit om te solliciteren!

Wij bieden je de mogelijkheid de taxipas via ons te behalen. Meer informatie omtrent de opleiding tot taxichauffeur is te vinden op:

https://www.cbr.nl/taxi-doelgroepen.pp

https://www.sociaalfondstaxi.nl/werknemer/opleidingen-smt/internetcursussen/contractvervoer

Trevvel rapport ombudsman

Bonus van 300 euro!

Ben jij al in het bezit van een taxipas? Dan ontvang je bij de start van je functie een bonus van 300 euro (bruto)!

Solliciteren?

Mocht je meer willen weten over de functie-inhoud? Neem dan contact op met onze HR-functionaris: Jeanette Altmüller, telefoon: 010 – 206 20 40.

Je sollicitatie (motivatie en CV) kun je sturen naar: werken@trevvel.nl