Over Trevvel

Wij zijn Trevvel

Trevvel is in 2016 opgericht. Vanaf 2018 faciliteren wij het doelgroepenvervoer in de regio Rotterdam en sinds 2021 ook in Capelle aan den IJssel. Daarnaast rijden wij ook voor verschillende zorginstellingen in regio Rijnmond (het ‘zittend ziekenvervoer’) en op projectbasis voor andere opdrachtgevers. Daarmee brengen wij per werkdag circa 7000 personen van en naar school, werk, zorginstellingen of recreatieve bestemmingen. Inmiddels zijn onze wagens met het Trevvel-logo een bekende verschijning binnen Rotterdam, Capelle aan den IJssel en omstreken. De ambitie is om onze dienstverlening verder uit te breiden naar nog meer gemeenten, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen helpen met hun mobiliteitsbehoeften.

Onze missie

De missie van Trevvel focust zich op: mobiliteit, mens en milieu.

Mobiliteit

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen die hier behoefte aan heeft, zich moet kunnen verplaatsen. Op alle leeftijden. Zelfstandig of met hulp. Om leuke dingen te doen of om dingen te doen die moeten. Om te kunnen ontspannen, te leren, te werken of te ontmoeten. Wij maken dit graag mogelijk!

Mens

Met behulp van Trevvel Sociaal ondersteunen we onze klanten ook bij sociale, emotionele en praktische problemen.

Milieu

Het beperken van uitstoot heeft onze dagelijkse aandacht. Vanaf de start rijden we met elektrische vervoersmiddelen en breiden dit aantal steeds meer uit. Ons plan is om gedurende de contractperiode helemaal over te gaan op groene energie, opgewekt met windmolens en restafval.

De samenwerking met DOCK

Bij onze oprichting zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met DOCK Rotterdam. DOCK is actief op het gebied van buurtbemiddeling, jeugd- en jongerenwerk, maatschappelijke participatie, maatschappelijk werk, opvoedingsondersteuning en ouderenwerk.

DOCK helpt ons om meer aanwezig te zijn in de wijken en om op een andere manier tegen onze reizigers aan te kijken. Uit de samenwerking met DOCK is Trevvel Sociaal ontstaan.

Trevvel Sociaal_DOCK
Trevvel_Over ons

Fijne reis!

Door onze frisse blik op vervoer en onze samenwerking met onder andere DOCK zijn wij door Gemeente Rotterdam uitgekozen om u te mogen vervoeren de komende jaren. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen en nemen deze taak heel serieus. Wij willen u daarom naar alle tevredenheid van en naar uw bestemmingen brengen.

profiel Trevvel MT Sprout
profiel Trevvel InDeBuurt
profiel Trevvel Bedrijfsachtergronden