Effect chauffeurstekort op Uit & Thuis

U weet waarschijnlijk dat er landelijk een probleem is met personeelstekorten. Verschillende branches hebben hiermee te maken. Binnen Trevvel hebben we ook een tekort aan chauffeurs en aan kantoorpersoneel.

Door het tekort aan chauffeurs ligt momenteel onze prioriteit bij het leerlingenvervoer. Kinderen moeten nu eenmaal naar school kunnen.

In overleg met de gemeente Rotterdam zijn er maatregelen genomen om dit vervoer zoveel mogelijk door te laten gaan. De maatregelen die worden genomen hebben effect op het vervoer van Trevvel Samen. Daar leest u hier meer over.

Gevolgen voor vervoer Trevvel Sociaal

De maatregelen hebben ook effect op de activiteiten van Trevvel Sociaal en de Uit & Thuis Kalender. Het is tijdelijk niet mogelijk om tussen 13:45 en 15:45 uur gebruik te maken van Trevvel Samen en vervoer voor Trevvel Sociaal.

  • Wij moeten daarom de groepsgrootte bij de activiteiten van Uit & Thuis terugschroeven naar 20 – 25 personen in totaal. We zijn druk bezig om ons programma daarop aan te passen. Het programma is daardoor ook iets anders dan u van ons gewend bent.
  • Daarnaast vragen we u om u voor maximaal drie activiteiten aan te melden. Let wel: ook dan is er geen garantie voor deelname. Het aantal beschikbare plaatsen is namelijk beperkt en de vraag groter dan het aanbod. We doen ons uiterste best dit zo eerlijk mogelijk te verdelen.

U kunt binnenkort de kalender voor oktober en november verwachten.