Trevvel Samen

Trevvel brengt u naar uw bestemming

Heeft u een WMO-indicatie en wilt u op bezoek bij familie, winkelen in de stad, of naar een bruiloft? Dan reist u met Trevvel Samen. U reserveert eenvoudig een rit en Trevvel Samen brengt u comfortabel en veilig naar uw bestemming.

 

Let op! Er zijn aanpassingen voor het vervoer van Trevvel Samen. Klik hier voor alle informatie. 

Sociaal-recreatief vervoer

Trevvel Samen is bedoeld voor sociaal-recreatief vervoer. U reist met meerdere personen die (deels) dezelfde route reizen als u. Daardoor zijn de reistijden iets langer dan wanneer u reist met een reguliere taxi. Het voordeel daarvan voor u is dat de kosten erg laag zijn. U reist namelijk binnen het reisgebied tegen gereduceerd tarief.

Reizen tegen gereduceerd tarief

  • Binnen het groene gebied op de kaart kunt u altijd tegen gereduceerd tarief reizen met Trevvel Samen.
  • Het maakt dus niet uit waar u in het groene gebied in- of uitstapt of hoeveel zones u binnen dat gebied reist.
  • Reizigers uit Capelle dienen in Capelle aan den IJssel of in Rotterdam hun reis te starten of te eindigen.
  • Rozenburg en Hoek van Holland vallen ook binnen het groene gebied.
  • Daarnaast kunt u 5 zones rondom uw huisadres reizen tegen gereduceerd tarief. Dit geldt ook als de zones buiten het groene gebied vallen.
  • U kunt met Trevvel Samen binnen een gebied van maximaal 5 OV-zones rondom uw huisadres reizen. Wilt u buiten een gebied van 5 zones reizen, dan kunt u gebruikmaken van een andere vervoerder, zoals bijvoorbeeld Valys.

Digitale machtiging: handig en snel!

Om met Trevvel te kunnen reizen, dient u een automatische incasso af te geven. Deze automatische incasso zorgt ervoor dat de eigen bijdrage automatisch wordt afgeschreven.

De automatische incasso regelt u eenvoudig met een digitale machtiging. Er is dan minder kans op fouten. Het scheelt u ook veel tijd. Met een digitale machtiging kunt u namelijk al binnen een paar uur met ons reizen. Met een papieren machtiging (SEPA-formulier) duurt het twee tot drie weken tot alles is verwerkt in onze administratie.

Voor een digitale machtiging heeft u wel internetbankieren nodig. Heeft u dat niet? Dan kunt u ons machtigen door middel van het SEPA-formulier.

Let op! Digitale machtigingen worden alleen doordeweeks verwerkt en niet in het weekend.

Uw rit in 4 stappen

1. Reserveer een rit

 

Boek uw rit gemakkelijk: Telefonisch, via de website of via de app.

2. Ontvang een bevestiging

 

Vraag naar een bevestiging van uw reisschema.

3. U wordt opgehaald

 

Voor uw vertrek ontvangt u een bericht over uw rit.

4. Op tijd op bestemming

 

Mocht er iets niet goed zijn gegaan, laat het ons weten.

Assistentiehonden en huisdieren

Uw assistentiehond reist gratis mee. Meld dit vooraf als u een rit bestelt. Uw hond moet wel herkenbaar zijn als assistentiehond, bijvoorbeeld door een hesje.

Huisdieren zijn alleen toegestaan als ze in een tas of kooi op schoot vervoerd kunnen worden.

Vaste ritten

Maakt u dezelfde rit iedere week? Dan kunt u deze voor langere tijd vastleggen. Houd er wel rekening mee dat deze ritten op feestdagen altijd geannuleerd worden. Mocht uw rit op een feestdag vallen en wilt u dat deze toch doorgaat, dan moet u deze apart reserveren. De feestdagen waarop uw vaste rit geannuleerd wordt, zijn: nieuwjaarsdag, 1e en 2e paasdag, Hemelvaartsdag, 1e en 2e pinksterdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, 1e en 2e kerstdag en oudejaarsdag.

U kunt uw vaste ritten alleen telefonisch aanmelden op nummer: 088 – 130 30 30

Uw pas verloren of beschadigd?

U heeft van Trevvel bij de start een pas ontvangen. Mocht u uw pas kwijtraken, dan kunt u bij Trevvel een nieuwe pas aanvragen. Hiervoor brengen wij € 10,- aan administratiekosten in rekening.

Is uw kaart beschadigd? Stuur deze dan retour aan Trevvel. U krijgt van ons kosteloos een nieuwe pas.

Uw rit reserveren

Dit kan via de Trevvel app, de website of telefonisch. Met de Trevvel app kunt u ook uw gereserveerde ritten inzien, aanpassen of annuleren.