Langer zelfstandig wonen? Bezoek de comfortwoning!

De Comfortwoning

De Comfortwoning in Rotterdam-Overschie wil bezoekers kennis laten maken met technologische oplossingen aan huis, waardoor langer zelfstandig thuis wonen mogelijk wordt gemaakt. Alle producten zijn ingedeeld in de categorieën: veiligheid, hygiëne, gemak, welzijn en uitleen.

De woning is een compleet ingerichte flat met heel veel verschillende technologische oplossingen en innovaties. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische gordijnrail met afstandsbediening of een sensor voor onder het bed, waarbij het licht automatisch aan gaat zodra iemand uit bed stapt.

Bekijk hier het filmpje van de comfortwoning! Voor meer info over de comfortwoning: https://comfortwoning.com/

De vrijwillige ambassadeurs leiden het bezoekend publiek met plezier rond door de woning. Hier komt u alles te weten over de gedemonstreerde eHealth voorzieningen. Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers erbij!

Met Trevvel Samen naar de Comfortwoning op 6 januari?

Nieuwsgierig geworden naar dit prachtige initiatief? We brengen u er graag heen!

Aanmelden

U kunt zich aanmelden t/m 2 januari bij de klantenservice van Trevvel op nummer: 088 – 130 30 50. Wij boeken voor u activiteit en de rit. U reserveert dus activiteit en vervoer in één.

Kosten

De kosten voor de rit worden op de normale manier gefactureerd. Aan het bezoek zelf zijn geen kosten verbonden.

N.B. Wilt u buiten de hierboven genoemde tijden de woning bezoeken? Bel dan tijdens openingstijden naar 06-52 47 67 43 om een afspraak te maken of mail naar info@comfortwoning.com

19-12-23 Trevvel-Sociaal-Uit-Thuis-Comfortwoning_w2_1