Mevrouw van der Pol ontdekt Digiwijzer!

Digitaal mee kunnen doen is niet alleen erg belangrijk, maar ook reuze handig. Toch is het niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom zijn er in Rotterdam allerlei mogelijkheden om hulp te krijgen om digitaal vaardiger te worden.

Mevrouw van der Pol was tot een jaar geleden niet erg actief op internet. Sinds ze Digiwijzer heeft ontdekt, kan ze nu veel meer!

Bent u benieuwd waar mevrouw van der Pol hulp bij heeft gevraagd en wat zij van Digiwijzer vindt? Dat hoort en ziet u in de video hiernaast.

Heeft u zelf hulp nodig met computer, tablet of smartphone?

Kunt u of iemand in uw omgeving wel wat hulp gebruiken om digitaal vaardiger te worden? Kijk voor het complete aanbod op www.rotterdam.hetinformatiepunt.nl of neem telefonisch contact op:

  • Bel 010 – 281 61 00 (ma t/m za, 09:00 – 17:00 uur)
  • WhatsApp via 06 – 16 47 91 26 (ma t/m vr, 10:00 – 17:00 uur)

Netwerk Digitale Inclusie

Wij vinden het belangrijk dat Rotterdammers zelfstandig mee kunnen doen in de digitale wereld. Daarom zijn we partner van het Netwerk Digitale Inclusie 55+ Rotterdam.

Samen werken we aan het versterken van digitale vaardigheden van 55-plussers in Rotterdam. Kijk voor meer informatie over het netwerk op www.netwerkdigitaleinclusie.nl.