Nieuw in de app: Beheer ritten voor meerdere personen vanuit één account!

We hebben een handige nieuwe functie aan de app toegevoegd! Vanaf nu kunt u vanuit hetzelfde account de ritten voor meerdere personen beheren. Zo kunt u bijvoorbeeld de ritten inzien en boeken voor uw partner of uw kinderen.

Hoe werkt het?

Hoe het werkt hangt af van welk type apparaat u gebruikt. Zo kunt u een mobiele telefoon gebruiken of de internetbrowser op uw computer. Hieronder leggen we voor elk type uit wat u moet doen om een nieuw persoon aan uw account toe te voegen.

Ik gebruik een mobiele telefoon (Android of iPhone)

Druk in de rechter bovenhoek op het cirkeltje met de initialen erin. U ziet hier het kopje “Profielen” staan, met daaronder een wit kaartje met een groene rand. Dit is uw huidige profiel.
Onderaan het scherm ziet u een blauwe knop “Profiel toevoegen”. Als u hierop klikt wordt u gevraagd om postcode, huisnummer en geboortedatum van de persoon die u aan het account wilt toevoegen.
Vul deze in en druk op “Ga verder”.
Als de ingevulde gegevens overeenkomen met die in onze systemen, dan wordt de persoon aan uw account toegevoegd.
Om in de app naar een ander persoon te wisselen, drukt u op “Wissel naar dit profiel”, op het witte kaartje van de gewenste persoon.
In de app kunt u nu van die persoon de ritten inzien en boeken.

Ik gebruik de browser op een computer

Klik in de rechter bovenhoek in het donkerblauwe label op de twee witte streepjes en vervolgens op de knop “Profielen”. U ziet hier een wit kaartje met een groene rand. Dit is uw huidige profiel.
Onderaan het scherm ziet u een blauwe knop “+ Voeg nog een persoon toe”. Als u hierop klikt wordt u gevraagd om postcode, huisnummer en geboortedatum van de persoon die u aan het account wilt toevoegen.
Vul deze in en druk op “Voltooi”.
Als de ingevulde gegevens overeenkomen met die in onze systemen, dan wordt de persoon aan uw account toegevoegd.
Om naar een ander persoon te wisselen, klikt u rechtsboven in het scherm op de witte cirkel met de initialen erin. Kies vervolgens de gewenste persoon.
U kunt nu van die persoon de ritten inzien en boeken.

Komt u er niet uit? Onze klantenservice staat voor uw klaar! Neem contact met de klantenservice op via telefoonnummer 088 – 130 30 50.