Trevvel Sociaal

Trevvel Sociaal helpt u verder op weg!

Heeft u behoefte aan een praatje? Wilt u wat vaker de deur uit? Heeft u hulp nodig in huis? Wilt u andere buurtbewoners ontmoeten, iets ondernemen, meer bewegen en ontspannen? Of loopt u tegen problemen aan, maar u weet niet waar u moet beginnen? Trevvel Sociaal helpt u verder!

Een luisterend oor

Naast de vervoersritten die wij met ons doelgroepenvervoer aanbieden, kunt u voor praktische hulpvragen, gezondheidsvragen en vragen op sociaal of emotioneel vlak terecht bij Trevvel Sociaal. De medewerkers van Trevvel Sociaal luisteren naar u en ondersteunen u op maat in het zoeken naar oplossingen.

Trevvel Sociaal is een bijzondere samenwerking tussen Trevvel, DOCK en wmo radar.

Trevvel_Trevvel Sociaal

Informatiebijeenkomsten

Trevvel Sociaal brengt u ook op de hoogte van voorzieningen en activiteiten die er in de buurt zijn en zorgt dat u de juiste ondersteuning krijgt. In samenwerking met de welzijnsorganisaties in Rotterdam organiseert het team van Trevvel Sociaal in de Rotterdamse gebieden informatiebijeenkomsten voor nieuwe klanten van Trevvel Samen. Wij geven tijdens deze bijeenkomsten informatie over de dienstverlening van Trevvel. Ook kunt u vragen stellen. Nieuwe cliënten worden per brief uitgenodigd.

'Uit & Thuis' van Trevvel Sociaal

‘Uit & Thuis’ is een initiatief van Trevvel Sociaal om klanten van Trevvel activiteiten aan te bieden. Wij brengen en halen u naar deze activiteiten. U boekt dus rit en activiteit in één.

‘Uit & Thuis’ is een samenwerking van Trevvel met Rotterdamse instellingen en organisaties. De organisaties en instellingen bieden de activiteiten en wij verzorgen het vervoer van en naar deze activiteiten.

Lees hier meer!

Vrijwilliger worden?

Er zijn waarschijnlijk heel veel actieve Rotterdammers die graag wat voor anderen willen betekenen. Vrijwilligers die mensen in hun omgeving helpen door af en toe boodschappen te doen of een gezellig praatje te maken.

Heeft u nog een paar uurtjes over om een ander een plezier te doen? Neem dan contact met ons op via 088 – 130 30 25.

Hieronder vindt u onze vacature(s) voor vrijwilligers.

Contact met Trevvel Sociaal

U kunt contact opnemen via het telefoonnummer 088 – 130 30 25. Trevvel Sociaal is bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10:00 en 14:00 uur.

U kunt ons ook bereiken via het e-mailadres sociaal@trevvel.nl