Brief voor onze klanten

Ook wij zijn de afgelopen dagen en weken erg druk geweest met het coronavirus. We hebben maatregelen getroffen voor zowel onze klanten als onze chauffeurs en andere medewerkers. Via deze weg wil ik u informeren over deze maatregelen en over hoe wij hopen onze werkzaamheden na de crisis weer op te pakken.

Wij raden al onze klanten momenteel met klem aan niet te reizen. En alleen van Trevvel gebruik te maken wanneer dit strikt noodzakelijk is! Pas als wij van de overheid het signaal krijgen dat rijden weer veilig is, zetten wij onze werkzaamheden op de normale manier voort. Dit is in het belang van de veiligheid van de klanten en van onze chauffeurs.

Samen staan we sterk_scheepstouw

Tot die tijd vervoeren wij alleen klanten in uitzonderlijke gevallen. Wij vervoeren bijvoorbeeld kinderen van ouders met vitale beroepen. Dit doen wij met zo min mogelijk personen tegelijk in onze voertuigen. Verdere maatregelen in onze voertuigen leest u hier.

Wij bieden momenteel alternatieve dienstverlening. We hebben een samenwerking met de gemeente waarbij wij voedselpakketten of medicijnen langsbrengen bij mensen die dat nodig hebben. Ook hebben wij een ‘babbelbox’ voor mensen die de deur niet uit mogen of durven en graag een praatje willen maken. We zijn dankbaar dat we in deze moeilijke tijd iets voor de stad kunnen betekenen!

Wij wensen u en uw familie een goede gezondheid toe de komende tijd. We hopen u of uw kind op korte termijn weer te mogen verwelkomen in onze voertuigen.

Met vriendelijke groet,

Arno van Haasterecht, Directeur Trevvel/CEO