Doe mee met TrevvelMaatje!

Trevvel brengt mensen samen. Niet alleen door middel van vervoer. Als u dat wenst, kunnen wij u ook in contact brengen met andere mensen. Iemand om zo nu en dan een praatje mee te maken? Of iemand om mee af te spreken om leuke dingen te doen. Wij zoeken graag een maatje voor u!

Geef uw contactgegevens en voorkeuren voor een maatje aan ons door. Wij zorgen er dan voor dat uw gegevens bij een passend maatje terechtkomen. U kunt vervolgens samen contact hebben, zoals u dat wenst.

Is er geen match? Dan proberen we het gewoon nog een keer. U mag zo vaak meedoen als u maar wilt.

Doe mee met TrevvelMaatje

Aanmelden kan op drie manieren:

1. Met behulp van de speciale TrevvelMaatje-kaarten die worden uitgedeeld in onze voertuigen.

2. U kunt uw contactgegevens en eventuele voorkeuren voor een maatje mailen naar: mdenelzen@trevvel.nl

3. U kunt het inschrijfformulier van TrevvelMaatje hier downloaden, uitprinten, invullen en opsturen naar: Trevvel, Antwoordnummer 60160, 3060 VB in Rotterdam

Als wij uw inschrijving hebben ontvangen, bellen wij u spoedig om alles te checken en om goedkeuring te vragen voor het delen van uw gegevens.

Coalitie Erbij Rotterdam

Trevvel is partner van Coalitie Erbij Rotterdam. Coalitie Erbij Rotterdam zet zich in voor de structurele aanpak van eenzaamheid en het taboe rondom dit onderwerp.

TrevvelMaatje is een actie voor de coalitie in het kader van de Week tegen de Eenzaamheid, oftewel de ‘Kom Erbij Week’ 2021.