We blijven in contact. Juist nu!

Trevvel hoopt samen met u op goede tijden. Desondanks bereiden wij ons al maanden voor op ‘de tweede golf’. We houden continu rekening met zowel de aanscherping als de versoepeling van overheidsmaatregelen.

Hierbij deel ik graag hieronder met u wat wij als Trevvel doen om deze nieuwe periode u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Voor u en met u.

Ik wens u heel veel kracht en gezondheid in deze lastige tijden.

Met vriendelijke groet,

Arno van Haasterecht,
Algemeen Directeur/CEO

U vertrouwt op Trevvel!

Na afgelopen zomer zagen wij het aantal reizende klanten op Trevvel Samen toenemen. Ook is de klanttevredenheid op Trevvel Samen gestegen naar een rapportcijfer van gemiddeld 7,9. Ondanks de onzekere en angstige periode waar we in leven, hebben onze klanten het vertrouwen om met Trevvel te reizen. Om dit vertrouwen van u te krijgen, is een groot compliment voor iedereen die voor ons werkt!

Ook tijdens ‘de tweede golf’ kunt u op ons vertrouwen!

De situatie verandert continu. Wij weten dus niet wat ons te wachten staat. Wij zullen u in alle situaties zo goed mogelijk van dienst zijn. We brengen u nog steeds naar uw bestemming als u de reis noodzakelijk vindt. Wij doen dit altijd strikt volgens de richtlijnen van het RIVM en onze beroepsvereniging, KNV. U kunt dus op ons vertrouwen.

Daarnaast vervoeren wij ook weer coronapatiënten met speciale voertuigen en opgeleide chauffeurs. Het voelt goed om te kunnen bijdragen aan het bestrijden en beheersen van deze crisis.

U leest hier meer over onze hulpdiensten en ander coronanieuws.

Wij hebben vertrouwen in de toekomst!

De coronacrisis is op dit moment onderdeel van ons leven. Ik zie dat we de afgelopen maanden sterker zijn geworden door alles wat we met elkaar hebben meegemaakt. Daarom heb ik er vertrouwen in dat we de komende periode ook samen zullen doorkomen.

Heeft u vragen over Trevvel tijdens de coronacrisis?

Dan kunt u deze altijd stellen aan de klantenservice: 088 – 130 30 50 of klantenservice@trevvel.nl.