Kerstwoord van directeur Arno van Haasterecht

De feestdagen staan voor de deur. Dit keer wordt het anders dan andere jaren. De harde lockdown treft ons allemaal. Een intiem kerstdiner met een paar vrienden of familieleden? Of kiest u voor alleen contacten op afstand? Misschien spreidt u de festiviteiten wel uit over een hele week?

Het was een heftig jaar! Het begon met de angstige periode toen het coronavirus opkwam in februari. Vervolgens konden we met elkaar van de zomermaanden genieten. De tweede golf in het najaar bracht opnieuw beperkingen met zich mee. We kunnen de feestdagen doorbrengen met slechts enkele mensen die ons dierbaar zijn. Trevvel vervoert u graag naar hen!

Hier vindt u onze aangepaste dienstregeling tijdens de feestdagen. Vanwege de voortdurende veranderingen vindt u hier het actuele nieuws en de actuele reisadviezen.

Ik hoop van harte dat u de feestdagen op een fijne manier met een paar familieleden of vrienden kunt doorbrengen! Als u geen afspraken heeft, kan Trevvel Sociaal u eventueel helpen om de feestdagen samen met andere mensen te vieren.

U leest hier meer over de actie ‘TrevvelMaatje’.

Ik wens u in ieder geval een gezond, veilig en gelukkig 2021!

Met vriendelijke groet,

Arno van Haasterecht
Algemeen directeur Trevvel