Samenwerkingen

De bijzondere samenwerking tussen Trevvel, DOCK en wmo radar

Trevvel Sociaal is ontstaan uit een samenwerking tussen Trevvel, DOCK en Wmo radar. Onze samenwerking met deze twee partners helpt ons om op een andere manier tegen onze reizigers aan te kijken. Wij kunnen hierdoor onze klanten extra ondersteuning bieden naast het vervoer.

DOCK

DOCK is een welzijnsorganisatie, actief op het gebied van jeugd- en jongerenwerk, maatschappelijke participatie, maatschappelijk werk, opvoedingsondersteuning en ouderenwerk. Professionals helpen mensen hun eigen talenten te ontdekken en deze in te zetten voor zichzelf en voor anderen. Dat doen zij samen met vrijwilligers, betrokken bewoners en partners. Hiervoor organiseren zij activiteiten die het leven leuker, beter en gemakkelijker maken. Zoals o.a. beweegactiviteiten, ontmoetingsactiviteiten, taalaanbod, coaching en diverse cursussen en trainingen.

De professionals van DOCK staan midden in de samenleving en kennen de wijk goed. Ze ondersteunen bewoners in het nemen van initiatieven, leggen contacten tussen bewoners en organisaties in de buurt en brengen mogelijkheden samen. DOCK is actief in Huizen van de Wijk, op straat en op andere plekken waar mensen samen komen. Meer informatie over het aanbod staat op www.dock.nl.

Wmo radar

Wmo radar is een stichting die diensten aanbiedt ter ondersteuning, activering en participatie van de bewoner, in opdracht van de gemeente Rotterdam.

Trevvel Sociaal DOCK Wmo radar